Quebella presenteert zich met een nieuwe juwelen collectie in het project Masterly – the Dutch in Milano tijdens de Salone del Mobile.

In het fascinerende Palazzo Francesco Turati verrijst een Nederlands paviljoen met het beste design en ambachtelijk vakwerk dat Nederland te bieden heeft: ruim 125 Nederlandse ontwerpers, ambachtelijk producerende bedrijven en ontwerpbureaus.

Het paviljoen fungeert als een hechte eenheid met twee onderscheidende pijlers.
In de historische ruimten van het Palazzo versmelt historisch en hedendaags design in een adembenemende tentoonstelling. Historische schilderijen fungeren hier als rode draad. Werk van individuele ontwerpers wordt hier in samenhang gepresenteerd.
In de hedendaagse ruimten van het Palazzo presenteren Nederlandse bedrijven en topontwerpers zich die ambachtelijk vakwerk en goede vormgeving hoog in het vaandel hebben staan. Hier presenteert Quebella de nieuwe juwelen collectie onder de naam `La Vita e Bella`.

Meer informatie (Dutch Design Pressdesk)
logo-zwart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *